Unreal Commander

szerda, augusztus 17, 2005

Opera a boltokban

Nagyszerű hallani a hírt, hogy most már nem kell feltétlenül Interneten bűvészkedni az Opera regisztrálásával. Ha korábban meglett volna a lehetőség, akkor nem lett volna kényszerítő szükség, hogy átálljak az Elektronikus számlacsomagra, és szerezzek WEB-kártyát. Igaz, utána már ment minden, mint a karikacsapás. A hagyományos beszerzési lehetőség talán többeket bátorít, hogy fizessenek az Operáért, habár az ingyenes reklámos változat is kvázi teljes értékű programot ad.
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy a Software Station vajon valóban csak a hirdetett licenszet adja, vagy valami CD-t vagy más kézzelfoghatót is. Illetve licensz esetén vajon mit szállít házhoz? Valószínűleg az előny itt abban van, hogy készpénzzel is lehet fizetni mondjuk csekken vagy egyéb hagyományos módon.
Természetesen a WEB-kártya megszerzése nem volt hiábavaló, hiszen azt most nagyszerűen fel tudom használni zenék letöltéséhez. Egyes (legális) helyeken nagyon-nagyon kedvező áron juthatunk szinte minden zenéhez, köztük sok magyar együttes és énekes eddig hiába vadászott albumaira is. Úgy néz ki, összességében mégis csak az internetes vásárlásé a legnagyobb jövő...!